Betfair - лиценз в България и много бонуси

Betfair е букмейкър на български, лицензиран за хазартна дейност на територията на България. Започва работа през 2000 г. и в началото е оперирал единствено като спортна борса за залози и днес е сред лидерите в тази област. В последствие добавят спортна секция и осигуряват множество различни опции, които привличат повече играчи.

Регистрацията в сайта е изключително лесна - извършва се чрез бутона “Отвори сметка” или чрез бутона “Регистрация”. След това попълвате нужните данни, проверявате ги и натискате “Регистрация”. После е необходимо да активирате своя акаунт като натиснете линка за активация, който ще ви бъде изпратен чрез имейл на посочената електронна поща. Освен това се изисква верификация на акаунта ви, което става чрез изпращане на сканирано копие от документ за самоличност като шофьорска книжка, паспорт или лична карта.

Betfair разполага със секция “Спорт” в която са налични спортове като волейбол, тенис, баскетбол, футбол, конни надбягвания, моторни спортове, колоездене, крикет, лека атлетика, американски футбол, надбягвания с кучета и много други, включително електронни спортове, като за повечето срещи се предлагат множество разнообразни пазари. Сайтът е сред водещиете букмейкъри що се отнася до високи коефициенти.

Тук можете да залагате също и “На живо”, където можете да залагате в момента на развитието на дадената среща, като същевременно я наблюдавате. Коефициентите и статистиките се актуализират постоянно и лесно можете да ги видите.

Betfair осигурява също Борса, в която можете да залагате и наддавате За и Против срещу други играчи. Търгувате с коефициенти и можете да избирате измежду множество спортове и пазари. За този раздел също е налична опцията “На Живо”. Освен това в него е въведена и опцията Price Rush, чрез която можете да повишите коефициента на залога си и печалбата си. Възможността за Cash-Out също е налична.

Този букмейкър ви дава шанс да се възползвате от разнообразни промоции, оферти и бонуси, като за всеки от тях има определени изисквания за превъртане, преди да може да се изтегли спечелената сума.

Betfair приема депозити и извършва тегления чрез Visa, Mastercard, Skrill, Neteller, Paysafe и банкова сметка. Всички транзакции се отразяват веднага, с изключение на тези чрез банков трансфер, които отнемат до 5 работни дни.

За играчите, които предпочитат да залагат от мобилните си телефони, са осигурени мобилни приложения, а също и мобилна версия на самия сайт. И в двата случая са налични всички услуги и залози.

Поддръжката на клиенти работи денонощно, седем дни в седмицата и бързо решава всички възникнали проблеми. Налично е меню с Въпроси и Отговори, както и опция за свързване с екипа по поддръжката чрез чат на живо, помощен център, имейл адрес [email protected] или телефон.


Betfair осигуряват отлични възможности за спортни залози с високи коефициенти, както и превъзходни бонус предложения. Освен това са лицензирани за България, предлагат чудесни опции, чрез които да максимизирате печалбите и да намалите загубите си. Голям плюс са и мобилното приложение, и отличната поддръжка на клиенти. Букмейкърът предлага лесен за навигиране уебсайт, в който бързо ще намерите това, което търсите, и ще залагате без никакво забавяне.

Вижте повече: www.betfair.com

0 коментара:

Публикуване на коментар