Betano - международната марка с игрална платформа за спортни залози

 

Betano България

Притежавана от GameTech компанията Kaizen Gaming International Ltd., международната марка с игрална платформа за спортни залози и казино игри Бетано към момента оперира успешно на 6 пазара, сред които е и българският.

Спортните залагания са сред акцентите в менюто на сайта, предлагащ 40+ видове спорт, 5К+ турнири и лиги, 750К+ събития на живо, пре-мачове, 240К+ предавани на живо събития и 17 вида електронни спортове. Прочетете Betano ревю

Спорт” секцията е с приличен набор от 30+ спортни дисциплини (популярни и по-слабо известни), със сериозен брой налични за залог събития в рамките на 24 часа, с маркети и коефициенти, заслужаващи внимание. Предлаганите пазари впечатляват като количество, като при най‑популярните ивенти броят им надхвърля 200. Коефициентите на свой ред също правят впечатление с конкурентните си за бранша показатели, като са по‑високи от средните за страната.

Носещ името „На живо”, разделът е с опции за залози в реално време. Предлагат се различни дисциплини за залагане на живо, включително дартс, американски футбол и esports с някои познати компютърни игри. Предлага се интерактивна анимация с актуална статистика на мачовете и излъчване на живо, изискващо минимален баланс по игралната сметка или залог през последните 24 часа.

Виртуални” предлага богата гама от компютърни симулации на виртуални спортове и игри за силно симулирано, денонощно игрово изживяване на различни устройства. Налични са общо 7 виртуални спорта: футбол, баскетбол, грейхундс (надбягване с хрътки), конни надбягвания, тенис, спидуей (форма на мотоциклетно състезание) и колоездене. При виртуалните игри има два типа симулации: планирани (scheduled), стартиращи през определен интервал от време, и моментни (instant), стартирани от самия играещ. Всяка от дисциплините е визуализирана с анимирана графика.

Fantasy” секцията е достъпна само за регистрирани потребители и позволява създаването на виртуални тимове с реални играчи, чието представяне в наличните турнири носи определен брой точки, класиращи на съответната позиция и печелещи награди в крайното класиране.

Залагащите може да се възползват също и от опцията за затваряне на залог „Кеш аут”, от спортните мисии (възлагани на база персоналната активност на играещия), от функцията Bet Builder (комбинираща различни пазари от един и същ мач в един залог), както и от опцията „Поискайте залог” за добавяне на нови пазари и персонализирани коефициенти.

 

0 коментара:

Публикуване на коментар