Кристъл Палас – Манчестър Юнайтед: прогноза „2“

Кристъл Палас се изправя срещу Манчестър Юнайтед на стадион Селхърст Парк, в град Лондон в неделя, 22 май от 18:00 часа вечерта. Срещата е от тридесет и осмия кръг на английската Висша Лига и ще бъде предаван директно по Диема Спорт 2.

Кристъл Палас загуби в последния кръг след като водеше с 2:0 на полувремето, но Евертън успя да ги надиграе и взе трите точки при краен резултат 3:2. Орлите заемат 13-то място с актив от четиридесет и пет точки след тридесет и седем мача и не се борят за нищо до края на сезона. Тима на Патрик Виера е добър домакин и няма поражение в последните си седем мача пред собствена публика.

Манчестър Юнайтед от друга страна все още има за какво да се бори и това е мястото в Лига Европа. Червените дяволи са на 6-та позиция с актив от петдесет и осем точки, но се намират в много слаба спортна форма и Уест Хем могат да ги изпреварят като в момента са на 2 точки зад тях. Погба, Грийнууд и Роналдо няма да вземат участие заради контузии, а Санчо, Рашфорд и Джоунс са под въпрос, но морала заради пристигането на новия треньор Ерик Тен Хааг е висок и това може да им спечели мача.

И двата отбора не блестят с представянето си, но само гостите имат мотивация за успех и също така да впечатлят с представянето си новия наставник. Очакваме Манчестър Юнайтед да победи Кристъл Палас и да има над 2.5 гола в двубоя от тридесети и осмия кръг на английската Висша Лига. 

1. Palmsbet – 2,50
2. Betano – 2,40

3. Betway – 2,37

Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

онлайн букмейкърионлайн букмейкъри

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *