Фиорентина – Ювентус: прогноза „1“

Фиорентина се изправя срещу Ювентус на стадион Артемио Франки, в град Флоренция в събота, 21 май от 21:45 часа вечерта. Мачът е от тридесет и осмия кръг на италианската Серия А и ще бъде предаван директно по Макс Спорт 3.

Фиорентина записа пет загуби в последните си шест изиграни мача в Серия А и има нужда от победа в последния кръг за да се класира в топ 7 и да играе в Европа през следващия сезон. Виолетовите загубиха в последния кръг от Сампдория с 4:1 в гостуване и в момента са на 7-мо място с актив от петдесет и девет точки след тридесет и седем изиграни мача. Тима на Винченцо Италиано определено не се намира в най-добрата си форма, но е отличен домакин като само Интер и Милан са пред тях.

Ювентус от друга страна няма за какво да се бори до края на този сезон. Бианконерите са на 4-та позиция с актив от седемдесет точки и няма кой да ги измести нито те могат да изпреварят Наполи, така че просто доиграват сезона. Тима на Масимилиано Алегри поакза, че няма да играе на 100% след като всичко е ясно и записа равенство и загуба в последните си две срещи.

Домакинското предимство и факта, че само виолетовите имат нужда от точките е достатъчна предпоставка за успех. Очакваме победа за Фиорентина срещу Ювентус и над 2.5 гола в двубоя от тридесет и осмия кръг на италианската Серия А.

1. Palmsbet – 1,96
2. Betano – 1,91

3. Betway – 1,87

Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

онлайн букмейкърионлайн букмейкъри

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *