Арминия Билефелд – Борусия Дортмунд: прогноза „2“

Арминия Билефелд се изправя срещу Борусия Дортмунд на стадион Шуко-Арена, в едноименния град в събота, 23 октомври от 16:30 часа вечерта. Мачът е от деветия кръг на немската Бундеслига и ще бъде предаван директно по Диема Спорт 3.

Арминия Билефелд  и Гройтер Фюрт са двата отборав немското първенство, които все още не са записали нито една победа. Армините са с пет точки след осем изиграни мача като единственото положително за тях е, че имат повече равенства, отколкото загуби и голова разлика 4:11. Тима на Франк Крамър ще е замесен в битката за оцеляване и този сезон доста по-трудно ще се измъкнат за разлика от миналия, в който извадиха късмет в последния кръг.

Борусия Дортмунд от друга страна заема 2-ра позиция с актив от осемандесет точки. Бе Фау Бе, както обикновено са замесени в борбата за титлата заедно с Байерн Мюнхен като в момента изостават с една точка зад хегемона в Германия. Марко Розе има сериозни проблеми с контузени играчи и това си пролича през седмицата в Шампионска Лига, където загубиха от Аякс с 4:0, но все още имат отлични шансове да продължат напред след двете безусловни победи преди това. Сега имат отлична възможност да оправят головата си разлика освен спечелването на три точки.

Разликата в амбициите и класите на двата отбора е огромна и е в полза на гостите. Очакваме Борусия Дортмунд да разгроми Арминия Билефелд, както и да има над 2.5 гола в двубоя от деветия кръг на немската Бундеслига

1. Palmsbet – 1,45
2. WinBet – 1,55

Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

онлайн букмейкърионлайн букмейкъри

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *