Селтик – Мидтиланд“ прогноза „1“

Селтик се изправя срещу Мидтиланд на стадион Селтик Парк, в град Гласгоу във вторник, 20 юли от 21:45 часа вечерта. Това е първата среща от 1/4-на квалификациите за влизане в груповата фаза на Шампионска Лига сезона 2021/22.

Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.

Селтик заедно с Рейнджърс са хегемони в Шотландия. Келтите успяха да станат шампиони девет поредни години, но последния сезон бе спечелен безапелационно от светлосините. Тима воден от Ангелос Постекоглу е редовен участник в Шампионска Лига и ще бъде изненада ако не успеят да го постигнат през тази кампания. Шампионата им вссес още не е започнал, но в изиграните приятелски срещи показаха добра игра и явно нямат проблеми с отбелязването на попадения.

Мидтиланд от друга страна загубиха в първия кръг от Оденсе с 1:2 при подновяването на датската Суперлига. Вълците за малко не успяха да спечелят титлата като Брьондби финишираха на 1-во място. Тима воден от Бо Хенриксен няма опит колкото своя опонент в евротурнирите и се представя колебливо като редува победа със загуба.

Трудно може да се определи формата на двата клуба, защото тепърва ще започват важните им мачове, но опита определено е на страната на домакините, а това е голямо предимство. Очакваме успех за Селтик срещу Мидтиланд и над 2.5 гола в първата среща от 1/4-на квалификациите за влизане в груповата фаза на Шампионска Лига.

2. WinBet – 2,10
3. 1xBet – 2,09

Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

онлайн букмейкърионлайн букмейкъри

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *