Легия – Будьо/Глимт: прогноза „1“

Легия се изправя срещу Будьо/Глимт на стадиона на полската войска, в град Вършава в сряда, 14 юли от 21:00 часа вечерта. Това е втората среща от 1/8-на квалификациите за влизане в груповата фаза на Шампионска Лига сезона 2021/22.

Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.

Легия e шампиона в полската Екстракласа като първенството им все още не запончнало. Легионерите са в серия от три поредни победи във в две приятелски срещи и разбира се срещу сегашния си опонент с 3:2 в първия кръг от 1/8-на квалификациите за влизане в груповата фаза на Шампионска Лига. Тима воден от Чеслав Михневич няма проблеми с контузени играчи и се представи доста по-добре, но все още не са се класирали така че ще трябва отново да дадат 100% от себе си за успех.

Будьо/Глимт е на 2-ро място във вече подновеното норвежко първенство и изостава солидно от лидера Молде. Мълнията се намира в слаба форма с една победа, едно равенство и три загуби в последните си пет изиграни сблъсъка. Кьетил Кнутсен изглежда не може да оправдае очакванията като проблема е особено сериозен в гостуванията им. 

Очакваме още един успех за Легия срещу Будьо/Глимт и над 2.5 гола във втората среща от 1/8-на квалификациите за влизане в груповата фаза на Шампионска Лига.

2. WinBet – 2,10
3. 1xBet – 2,12

Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

онлайн букмейкърионлайн букмейкъри

 

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *