Унгария – Португалия: прогноза „2“

Унгария се изправя срещу Португалия на стадион Ференц Пушкаш, в град Будапеща във вторник, 15 юни от 19:00 часа вечерта. Мачът е от първия кръг в група F на Европейско първенство по футбол 2020 година и ще бъде предаван директно по БНТ 1 и БНТ 3.

Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.

Унгария изтегли късата клечка с тази група, в която са още Германия, Франция и сегашния им опонент. Маджарите са непобедени в единадесет поредни двубоя като са допсунали седем попадения в този период и са записали точно толкова успеха. Тима воден от Марко Роси ще играе без основния си полузащитник в този турнир Доминик Собослай и това е допълнителен удар по амбициите на отбора. 

Португалия се намира в добра форма като са записали десет победи, четири равенства и едва едно поражение от Световния шампион Франция в последните си петнадесет мача във всички турнири. Мореплавателите няма да могат да разчитат на Жоао Кансело заради положителна COVID-19 проба като той е единствения отсъстващ. Тима воден от Фернандо Сантош ще играе с Роналдо, Диого Жота, Бруно Фернандес и Бернардо Силва в нападение, така че едва ли ще имат проблеми с отбелязването на голове.

В директните сблъсъци Португалия има четири победи и равенство в последните пет срещу Унгария като всичките успехи са без допуснат гол. Очакваме победа за мореплавателите  срещу маджарите  и над 2.5 гола в първия кръг в група F на Европейско първенство по футбол 2020 година.

2. WinBet – 1,47
3. 1xBet – 1,50

Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

онлайн букмейкърионлайн букмейкъри

 

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *