Рома – Манчестър Юнайтед: прогноза „2“

Рома се изправя срещу Манчестър Юнайтед на стадион Олимпико, в град Рим в четвъртък, 06 май от 22:00 часа вечерта. Това е втората среща от две в 1/2-финалите на Лига Европа и ще бъде предаван директно по БНТ 3.

Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.

Първата полуфинална среща между двата отбора на Олд Трафорд в Англия завърши с победа за английския гранд при резултат 6:2, което опрделено ще им донесе спокойствие в реванша.

Рома се намира в слаба форма и лоша серия от двубои. Вълците имат четири загуби и две равенства в последните си шест мача. Доскоро се бориха за топ 5 в Серия А, а сега са на 7-ма пизиция, която също не е сигурна и може да не играят в Европа следващия сезон. Тима на Пауло Фонсека също има много проблеми с контузени играчи в лицето на Пау Лопес, Педро, Верету, Заниоло и Ел Шаарави, което допълнително усложнява ситуацията на клуба.

Манчестър Юнайтед от друга страна има едно равенство и пет победи в последните си шест сблъсъка във всички турнири. Червените дяволи са отбелязали цели шестнадесет гола и са допуснали само четири в тези двубои, така че опредеделно може да се каже, че се намират в отлична форма. Тима на Оле Гунар Солскяер си осигури 2-ро място в английската Висша Лига и ще може да се съсредоточи изцяло върху Европа като единствено Антони Марсиал е контузен и няма да участва, а това не е голяма загуба за клуба.

Гостите имаха цяла седмица почивка след като двубоя им с Ливърпул бе отложен, което заедно с по-доброто им представяне им дава огромно предимство. Очакваме победа за Манчестър Юнайтед срещу Рома и над 2.5 гола във втората среща от две в 1/2-финалите на Лига Европа.

1. Palmsbet –1,90
2. WinBet – 1,89
3. 1xBet – 1,93


Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *