Манчестър Сити – ПСЖ: прогноза „1“

Манчестър Сити се изправя срещу Пари Сен Жермен на стадион Етихад, в град Манчестър във вторник, 04 май от 22:00 часа вечерта. Това е втората от две срещи в 1/2-финалите на Шампионска Лига и ще бъде предавана директно по Макс Спорт 3.

Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.

Първата полуфинална среща между двата гранда на Парк де Пренс във Франция завърши с победа за английския тим при резултат 2:1.

Манчестър Сити се намира в отлична форма и след победата над Кристъл Палас в последния кръг на английската Висша Лига са сигурни шампиони дори математически. Гражданите са в серия от четири поредни победи въ всички турнири като единственото, за което се борят в момента е Шампионска Лига, ткаа че ще могат да се съсредоточат изцло върху турнира. Де Бройне и Марез донесоха победата и преднината и отново те ще бъдат основната заплаха. Тима на Хосеп Гуардиола няма нито един контузен или наказан футболист, така че ще разчита на най-доброто, с което разполага.

Пари Сен Жермен от друга страна също се намира в добра форма, но се бори на два фронта. За пръв път от три години насам може да не успеят да спечелят Лига 1, където изостават с една точка зад Лил при три оставащи срещи до края на сезона. Парижани са с десет поредни победи далече от дома във всички турнири, но Мбапе е под въпрос за този сблъсък и това определено може да се окаже голям удар за амбициите на Маурисио Почетино за първа титла в този турнир.

Тази среща е достйна и за финал на тазгодишното издание на Шампионска Лига, но за съжаление грандовете се срещат на полуфинал. Очакваме все пак Манчестър Сити да вземе победата над Пари Сен Жермен като и двата отбора ще успеят да се разпишат отново.

1. Palmsbet –1,74
2. WinBet – 1,70
3. 1xBet – 1,75


Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *