Тотнъм – Брайтън: прогноза „1“

Тотнъм се изправя срещу Брайтън и Хоув Албиън на олипийския стадион, в град Лондон в неделя, 01 ноември от 21:15 часа вечерта. Мачът е от седмия кръг на английската Висша Лига и ще бъде предаван директно по Диема Спорт 2.

Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.

Тотнъм заема 8-мо място с актив от единадесет точки след шест изиграни мача и голова разлика 16:8. Шпорите загубиха през седмицата в Лига Европа от Антверп и това сложи край на серия от единадесет сблъсъка без поражение във всички турнири. Тима на Жозе Мауриньо също така няма победа у дома като са записали загуба и две равенства, а сега ще имат отличната възможност да се върнат на победния път и да запишат първи успех у дома. Хари Кейн и Хюн Мин Сон ще вземат участие, а това означава много проблеми за противниковата защита.

Брайтън от друга страна е в лоша спортна форма, малко над зоната на изпадащите и в серия от пет двубоя без победа. Чайките са на 16-то място с актив от пет точки и ще се борят за оцеляването си през този сезон. Положителните промени, които прави Греъм Потър едва ли ще се окажат фактор при положение, че тима има много проблеми с контузени играчи и освен това не се представя убедително в гостуванията си.

Разликата в класите между двата тима е огромна, а превъзходството на Тотнъм у дома срещу Брайтън е категорично. Очакваме победа за домакина и над 2.5 гола в двубоя от седмия кръг на ангийската Висша Лига.

2. WinBet – 1,64
3. 1xBet – 1,66
Можете да следите резултати на живоТУК
Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *