Барселона – Реал Мадрид: прогноза „1“

 

Барселона се изправя срещу Реал Мадрид на стадион  Камп Ноу, в град Барселона в събота, 24 октомври от 17:00 часа след обяд. Мачът е от седмия кръг на испанската Ла Лига и ще бъде предаван директно по Филм Плюс.

Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.

Барселона заема незавидното 10-то място с актив от седем точки след като са изиграли четири двубоя. Това е седмия кръг и при положение, че каталунците са с две изиграни срещи по-малко съвсем спокойно могат да оглавят класирането. Въпреки това тима воден от Роналд Куман не успя да спечели последните два сблъсъка в Ла Лига. Равенство със Севиля 1:1 и загуба от Хетафе с 1:0 като успяха да се върнат на победния път през седмицата срещу Ференцварош с разгромна победа с 5:1. У дома са в добра серия и са отбелязали десет гола в последните си три мача във всички турнири.

Реал Мадрид от друга страна е на 3-то място с актив от десет точки след пет изиграни срещи. Белия балет изненадващо загуби от Кадис с 1:0 на Бернабеу и след това допусна ново поражение в Шампионска Лига от Шахтьор Донецк с 3:2. Тима на Зинедин Зидан изпитва сериозни трудности да отбелязва попадения като единствената добра новина за кралския клуб е завръщането на карим Бензема.

В предстоящото Ел Класико изглежда няма да видим и двата гранда в най-добрата им форма както обикновено. Все пак очакваме по-доброто представяне на Барселона и домакинското им предимство да са достатъчни за да им осигорят трите точки срещу Реал Мадрид в седмия кръг на испанската Ла Лига.

2. WinBet – 2,01
3. 1xBet – 2,08
Можете да следите резултати на живоТУК
Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *