Улвърхемптън – Севиля: прогноза „под 2.5“

Улвърхемптън се изправя срещу Севиля на стадион Ем Ес Фау, Дуисбург във вторник, 11 август от 22:00 часа вечерта. Тази среща от 1/4-финалната фаза на Лига Европа ще определи кой ще продължи напред и ще бъде предавана директно по БНТ 1.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.

Улвърхемптън е на 1/4-финал за пръв пут от близо 50 години насам и това се дължи на отличното им представяне през сезона. Вълците отстраниха Олипиaкос след равенство в Гърция 1:1 и победа в Англия с 1:0  с ранен гол от дузпа. Тима на Нуно Еспирито Санто финишира на 7-мо място и ако не спечели този турнир догодина няма да играе в евротурнирите. Отбора не успява да отбележи много голове в сблъсъците си, но в същото време се представя добре в защита. В последните си десет изиграни срещи има шест победи, едно равенство и три загуби като девет от тях са с под 2.5 гола.

Севиля има много повече ротина в Лига Европа. Отбора на Юлен Лопетеги е печелил трофея три пъти за последните шест години. Андалусийците надиграха Рома с 2:0 и не са допуснали проажение в 18 поредни двубоя във всички турнири. Те финишираха на 4-то място в Ла Лига и ще играят в Шампионска Лига през следващата кампания. Едва четири от тези срещи без поражение са с над 2.5 гола, а всички отстанали са нискорезултатни и с под 2.5 попадения.

Очакваме много оспорван двубой с много борба в средата на терена и малко положения пред двете врати. Двата отбора изглеждат в добра форма и серия, така че трудно можем да кажемо кой ще продължи напред. Статистиката показва обаче, че най-вероятния изохд от сблъсъка е с под 2.5 гола.

2. WinBet – 1,51
3. 1xBet – 1,60



Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

онлайн букмейкъри



Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *