Наполи – Лацио: прогноза „2“

Наполи се изправя срещу Лацио на стадион Сан Паоло, Неапол в събота, 01 август от 21:45 часа вечерта. Мачът е от тридесет и осмия  – последен кръг на италианската Серия А.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.

Наполи има разочароващ сезон и се намимра на 7-мо място с актив от 59 точки след тридесет и седем изиграни мача като дори при успех тук нямат шансове да изместят Милан и да играят в Европа през следващия сезон. Отбора на Дженаро Гатузо загуби от Интер в последния кръг с 2:0 и по този начин сложи край на дори малките надежди, които имаха. Въпреки че няма да играят дори Лига Европа догодина сега тима спечели Копа Италия и все още участва в Шампионска Лига, където ще бъдат насочени усилията им.

Лацио заедно с Интер и Аталанта ще се бори за 2-ро място като в момента тима е с 78 точки. Отбора на Симоне Индзаги има предимство, защото другите два клуба играят един срещу друг. Римските орли са в серия от три поредни успеха, а Чиро Имобиле може да подобри рекорда за най-много отбелязани голове в един сезон поставен от Гонзало Игуаин. Далече от дома имат повече победи, отколкото равенства и загуби взети заедно като са отбелязали с 10 попадения повече, отколкото са допуснали.

Тоз двубой има значение само за единия от двата тима и това е Лацио. Те се намират в по-добра форма и показват по-добра игра през целия сезон. Очакваме победа за гостите срещу Наполи и над 2.5 гола в сблъсъка от тридесет и осмия кръг на италианската Серия А.

2. WinBet – 2,75
3. 1xBet – 2,85

Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

онлайн букмейкъри


Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *