Барселона – Наполи: прогноза „1“

Барселона се изправя срещу Наполи на стадион Камп Ноу в събота, 08 август от 22:00 часа вечерта. Това е втората от две срещи в 1/8-финалната фаза на Шампионска Лига , които ще определят кой ще продължи напред и ще бъде предаван директно по БТВ Екшън.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.

След като Барселона загуби титлата в Ла Лига от вечния си съперник Реал Мадрид този турнир остана единствения им шанс за трофей. Кике Сетиен не успява да постигне нужните резултати и съвсем заканомерно бъдещето му в клуба е под въпрос. Бускетс, Видал и Умтити няма да вземат участие заради натрупани картони или контузии като това ще окаже влияние, но ако някой от Меси, Суарез и Гризман има ден ще успеят да продължат напред.

Наполи успя да излезе от групите без нито едно поражение, а бяха заедно с Ливърпул, но им се падна възможно най-трудния жребий. В Серия А тима финишира на 6-то място и няма да играе в Европа през следващия сезон, така че сега ще бъдат мотивирани да продължат напред повече от всякога. Формата, която демонстрираха в последните кръгове не бе обещаваща, особено далече от дома, кдъето имат толкова допуснати голове, колкото са успели да отбележат.

Първата среща между двата отбора в Неапол завърши при равен резултат 1:1, което дава малко предимство на каталунците, но не и сигурност, че ще играят в 1/4-финалите. Очакваме отново попадения в двете врати и успех за Барселона над Наполи във втората среща от 1/8-финалната фаза на Шампионска Лига.


2. WinBet – 1,64
3. 1xBet – 1,66

Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

онлайн букмейкъри



Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *