Интер – Хетафе: прогноза „1“

Интер се изправя срещу Хетафе на стадион Фелтинс, Гелзенкирхен в неделя, 05 август от 19:55 часа вечерта. Това е първата от две срещи в 1/8-финалната фаза на Лига Европа, които ще определят кой ще продулжи напред и ще бъде предаван директно по БНТ 1.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.

Интер се намира в добра форма и серия от три поредни победи в Италия като завърши само на точка зад шампиона Ювентус с актив от 82 точки. Нерадзурите ги превъзхождат по отбелязани голове и са допуснали по-малко. В последния кръг победиха друг претендент за второто място в лицето на Аталанта в гостуване с 2:0 без особени проблеми, но сега цялото им внимание е насочено в европейските турнири. Антонио Конте няма проблеми с контузени играчи и ще може да разчита на най-доброто, с което разполага.

Хетафе от друга страна е на противоположния полюс. Отбора е спечелил едва един от последните си единадесет двубоя във всички турнири след принудителното прекъсване. В Ла Лига финишираха на 8-мо място в ужасна форма като не успя да спечели дори точка в шест поредни сблъсъка, а четири от тях бяха загубени.  В тези срещи успяха да се разпишат само веднъж и допуснаха цели седем попадения. Единствения им шанс за евротурнирите догодина е да спечелят сега Лига Европа, но това изглежда почти невъзможно. 


Друго огромно предимство на Интер е, че първенството им свърши и веднага продължават да играят като не губят форма, докато Хетафе от две седмици не са провеждали официална среща. Очакваме символичния гост с лекота да вземе успеха и да има над 2.5 гола в срещата от 1/8-финалите на Лига Европа.

2. WinBet – 1,70
3. 1xBet – 1,70



Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

онлайн букмейкъри

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *