Ница – Ланс: прогноза „1“

Ница се изправя срещу Ланс на стадион Алианц Ривиера, в едноименния град в неделя, 23 август от 18:00 часа вечерта. Мачът е от първия кръг на френската Лига 1.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.

Патрик Виера е треноьр на Ница и за последните две години, през които е начело значително подобри представянето им. Орлите финишираха на 5-та позиция съвсем заслужено и ще играят в Лига Европа през този сезон. Отбора е отличен домакин с осем успеха, четири равенства и три поражения през миналата кампания у дома и голова разлика 28:20. 

Ланс спечели промоция от Лига 2, но конкуренцията там бе ожесточена и те не бяха най-добрия възможен претендент за мястото. Две поредни победи в последните два кръга и равенства на претендентите им помогнаха да играят в най-елитния ешалон на френския футбол. Отне им пет години, но сега ще трябва значително да подобрят играта си ако искат да запазят позициите си. Далече от дома не са убедителни и трудно бележат, така че това за тях е сериозно предизвикателство.

Разликата в класите е очевидна и Ница има домакиснко предимство, а коефициента за тях е повече от добър. Очакваме лесен успех за домакините над Ланс и над 2.5 гола в двубоя от първия кръг на френската Лига 1.

2. WinBet – 2,04
3. 1xBet – 2,07
Можете да следите резултати на живоТУК
Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *