Аталанта – ПСЖ: прогноза „1“

Аталанта се изправя срещу Пари Сен Жермен на Ещадио да Луж, Лисабон в сряда, 12 август от 22:00 часа вечерта. Тази среща от 1/4-финалната фаза на Шампионска Лига ще определи кой ще продължи напред и ще бъде предавана директно по Макс Спорт 3.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.

Аталанта е най-резултатния отбор в италианската Серия А, а може би и във всички големи първенства след Байерн Мюнхен. Това е огромно постижение, а и бергамаските завършиха с поражнеие от Интер, но преди това показаха отлична игра и форма. Тима на Джан Пиеро Гасперини записа двадесет двубоя без загуба като спечелиха шестнадесет от тях във всички турнири. Те са победили в последните си четири двубоя в Шампионска Лига и делят това постижение отново с баварците. 

Пари Сен Жермен е хегемон във Франция, но в Европа нещата изобщо не вървят по техния план. Въпреки огрмоните ресурси, с които разполагат и харчат, както и че привличат много звезди тима също като своя опонент не е успявал да премине тази фаза на турнира, така че и те са дебютант в това отношение. Парижани иамт едва официални мача от пет месеца насам освен това Томас Тухел има сериозни проблеми с контузени титулярни играчи. Килиан Мбапе, Марко Верати и Анхел Ди Мария ще пропуснат този сблъсък.

Тези два отбора са пълна противоположност и ще бъде много интересно да видим дали скромния тим на Аталанта, който работи като добре смазана машина или този на ПСЖ, който е изхарчил милиони за да сглоби състав от звезди ще успее да вземе успеха. Очакваме равностоен двубой и определено не смятаме ПСЖ за такъв фаворит, така че подкрепяме необосновано високия коефицент за победа на италианския тим.

2. WinBet – 3,70
3. 1xBet – 3,78



Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

онлайн букмейкъри


Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *