Евертън – Ливърпул: прогноза „2“

Евертън се изправя срещу Ливърпул на стадион Гудисън парк в неделя, 21 юни от 21:00 часа вечерта. Мачът е от тридесетия кръг на английската Висша Лига и ще бъде предаван директно по Диема Спорт 2.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.


Ливърпул е на крачка от спечелването на първата си титла от 30 години насам и успеха в този двубой ще ги приближи още повече до целта им. Червените са лидер в класирането с актив от 82 точки след двадесет и две изиграни мача. Преднината им е от 22 точки се дължи на постоянството им като имат двадесет и седем успеха, едно равенство и една загуба като разполагат с най-добрата защита в английската Висша Лига. След отпадането им от Шампионска Лига това е единствения турнир, в който се борят.

Евертън е на 12-та позиция и няма опасност да се озове в зоната на изпадащите и също така не може да стигне до местата даващи право на участие в евротурнирите. Карамелите са добър домакин и се представят отлично под ръководството на Карло Анчелоти, но все още изпитват проблеми с тимовете от топ 5 като в последните си три двубоя са загубили два и са завършили наравно един, който също трябваше да бъде поражение.

Гостите имат огромно преимущество в мърсисайдското дерби през последните години и през този сезон няма кой да ги спре. Очакваме отново превъзходство на Ливърпул срещу Евертън и победа за тях, както и под 2.5 гола в срещата от тридесетия кръг на английската Висша Лига.
 

2. WinBet – 1,60
3. 1xBet – 1,60
Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

Онлайн букмейкъри:

онлайн букмейкъри

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *