Еспаньол – Реал Мадрид: прогноза „2/2“

Еспаньол се изправя срещу Реал Мадрид на стадион Корнеля Ел Прат в неделя, 28 юни от 23:00 часа вечерта. Мачът е от тридесет и втория кръг на испанската Ла Лига. 
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.


Еспаньол заема незавидното последно място в класирането с актив от едва 24 точки след тридесет и един изиграни мача. Отбора има теоритични шансове да се спаси от изпадане, но не и с играта, която показва. Папагалчетата загубиха два поредни двубоя от непретенциозни опоненти, а сега се изправят срещу колос. Тима на Абелардо Фернандес е най-слабия домакин с повече поражения, отколкото победи и равенства взети заедно и почти двойно повече допуснати голове, отколкото отбелязани.

Реал Мадрид има отлична възможност да се отдалечи от Барселона и да подсигури спечелването на титлата в Ла Лига. Тима на Зинедин Зидан заема 2-ра позиция с актив от 68 точки, което е с една по-малко от каталунците, но Реал имат мач по-малко, което може отново да ги изстреля на върха. Белия балет е в серия от четири поредни победи и има предимство в директните сблъсъци с Барса, така че от тук до края всичко зависи само от тях.

Първия срещу последния, тима в най-добра форма срещу този в най-лоша. Реал има огромно надмощие в директните двубой и сега няма проблеми с контузени играчи. Очакваме лесна и резултатна победа за гостите над Еспаньол и над 2.5 гола в срещата от тридесет и втория кръг на испанската Ла Лига.

2. WinBet – 1,91
3. 1xBet – 2,00
Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

Онлайн букмейкъри:

онлайн букмейкъри

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *