Интер – Сасуоло: прогноза „1/1“

Интер се изправя срещу Сасуоло на стадион Сан Сиро в сряда, 24 юни от 20:30 часа вечерта. Мачът е от двадесет и седмия кръг на италианската Серия А и ще бъде предаван директно по Макс Спорт 3.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.

Интер постигна победа в последния кръг срещу Сампдория с 2:1 и по този начин отново е претендент за титлата, каквито са още Лацио и лидера Ювентус. За да постигнат целта си обаче нерадзурите трябва да са безупречни до края на сезона . В момента тима на Антонио Конте заема 3-то място с актив от 57 точки след двадесет и шест изиграни мача. У дома са с осем победи, четири равенства, едно поражение и голова разлика 25:11. Лукаку и Лаутаро Мартинес формират убийствено дуо, което рядко пропуска да се разпише.

Сасуоло показа липса на каквато и да е организация в защита в последния кръг и загуби от Аталанта с 4:1. Отбора заема 12-то място с актив от 32 точки и поне засега не е застрашен от изпадане. Далече от дома са записали три успеха, четири равенства, шест загуби и имат отрицателна голова разлика 14:21. В осем от последните девет загуби на тима в гостувания те успяват да се разпишат и има над 2.5 гола и този едва ли ще бъде различен.

Амбициите, класата и мотивацията на двата тима са много различни и това е нормално с оглед на факта, че Сасуоло не се бори за нищо. Очакваме над 2.5 гола и победа за Интер в двадесет и седмия кръг на италианската Серия А.

2. WinBet – 1,90
3. 1xBet – 1,98
Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

Онлайн букмейкъри:

онлайн букмейкъри

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *