Байерн Мюнхен – Борусия Мьонхенгладбах: прогноза „1/1“

Байерн Мюнхен се изправя срещу Борусия Мьонхенгладбах на стадион Алианц в събота, 13 юни от 19:30 часа след обяд. Мачът е от тридесет и първия кръг на немската Бундеслига и ще бъде предаван директно по Евроспорт 2.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.

Байерн Мюнхен се приближава до дабъл в Германия през този сезон. Баварците спечелиха полуфинала за купата срещу Айнтрахт Франкфурт с 2:1 и продължават напред, а също така са и на крачка разстояние от титлата в Бундеслигата като в момента са лидер и са със актив от 70 точки като втория Дортмунд иамт седем по-малко. Това ще е осмата им поредна титла и с оглед на формата, в която се намира тима на Ханс Дитер Флик едва ли има кой да ги спре. Мюлер, Левандовски и Кутиньо са контузени, но това едва ли ще се окаже сериозен проблем.

Борусия Мьонхенгладбах загуби последния си шампионатен двубой от Фрайбург с 1:0 и сега са изправени пред още по-сериозно предизвикателство. Отбора заема 4-то място с актив от 56 точки след тридесет изиграни мача и за момента е в зона Шампионска Лига, но Байер Леверкузен, който е в зона Лига Европа е със същия актив, но по-лоша голова разлика, така че битката ще бъде много оспорвана. Далече от дома са с добра статистика, но имат проблеми срещу грандовете.

Домакините са в отлична форма и серия от седемнадесет двубоя във всички турнири без загуба като са спечелили шестнадесет от тях. Колкото и добър отбор да е Борусия Мьонхенгладбах, Байерн е с класи над тях. Очакваме над 2.5 гола в сблъсъка и победа за баварците в тридесет и първия кръг на немската Бундеслига.


2. WinBet – 1,88
3. 1xBet – 2,00
Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

Онлайн букмейкъри:

онлайн букмейкъри

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *