Динамо Брест – Динамо Минск: прогноза „1“

Динамо Брест се изправя срещу Динамо Минск на стадион ГОРСК Брестки в неделя, 10 май от 20:00 часа вечерта. Мачът е от осмия кръг на беларуската Висша лига. 
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.

Динамо Брест заема 12-то място с актив от 10 точки след седем изиграни мача до този момент. Отбора на Сергей Ковалчук е записал три победи, едно равенство, три загуби и голова разлика 9:7. Моментната им форма може и да не е най-добрата, но те са настоящия шампион с едва една загуба през миналата кампания като са отбелязали най-много голове и са допуснали най-малко в своята мрежа. Със сигурност ще се опитат да защитят титлата си и да зарадват своите фенове с втори пореден успех.

Динамо Минск се намира на 13-та позиция с актив от 9 точки. Отбора също имаше доста по-успешен минал сезон на този етап от надпреварата и успя да финишира на 4-то място като основния им проблем идва в гостуванията. Тима записа успех над новака Смолевичи в последния кръг далече от дома, но този успех прекъсна негативна серия от цели единадесет двубоя без победа, а сега предизвикателството е доста по-сериозно.

Настоящия шампион и домакин се изправя срещу доста посредствен и неуверен гост, какъвто е Динамо Минск. Очакваме лесна и резултатна победа за Динамо Брест и над 2.5 гола в двубоя от осмия кръг на беларуската Висша лига.


2. WinBet – 2,19
3. 1xBet – 2,13
Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК
онлайн букмейкъри

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *