Енергетик-БГУ – Смолевичи: прогноза „1“

Енергетик-БГУ се изправя срещу Смолевичи на градския стадион Минск в петък, 01 май от 16:00 часа след обяд. Мачът е от седмия кръг на беларуската Висша лига. 
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.


Енергетик-БГУ заема 7-мо място с актив от девет точки след шест изиграни мача. Отбора е записал три победи, три загуби и сега се намира в негативна серия, която ще се опитат да прекратят. У дома се представя много по-убедително като са спечелили почти всички точки и са отбелязали почти всичките си голове пред собствена публика.

Смолевичи от друга страна след като получи промоция от втория ешалон на беларуския футбол, където финишира на 2-ра позиция с отлични резултати не успява да докаже, че заслужава мястото си в елита. Отбора е в слаба форма и няма записана победа в осем последователни двубоя във всички турнири като заема предпоследната 15-та позиция в класирането с актив от три точки. Далече от дома са с отрижателна голова разлика 2:3 и играят колебливо.

Тук разликата в класите е повече от видна, а и домакинското предимство е на странта на по-силния отбор. Очакваме победа за Енергетик-БГУ срещу Смолевичи и над 2.5 гола в двубоя от седмия кръг на беларуската Висша лига.

2. WinBet – 2,30
3. 1xBet – 2,34
Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК
онлайн букмейкъри

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *