Шахтьор Солигорск – Слуцк: прогноза „1“

Шахтьор Солигорск се изправя срещу Слуцк на стадион Строител в петък, 17 април от 19:30 часа след обяд. Мачът е от петия кръг на беларуската Висша лига. 
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.

Шахтьор Солигорск не започна сезона по най-добрия начин и до момента има в актива си една победа, две равнества, една загуба и голова разлика 2:1. Отбора заема незавидното 12-то място с пет точки. Тима е най-добрия домакин през последните две години в първенството и именно това им помага да се класират в топ 3.

Слуцк от друга страна са на 3-та позиция с актив от седем точки. Тима се представя добре до този момент, но като цяло са един от най-слабите гости като през изминалата кампания имат повече поражения, отколкото победи и равенства взети заедно. Също така имат отрицателна голова разлика и при положение, че не се подсилиха през почивката отново ще бъдат замесени в борбата за оцеляване.

Пет от последните шест двубоя между тези два опонента са спечелени от Шахтьор Солигорск с комфортна преднина. Очакваме доминация още от първата минута и победа за домакините над Слуцк, както и под 2.5 гола в сблъсъка от петия кръг на беларуската Висша Лига.


2. WinBet – 1,42
3. 1xBet – 1,45
Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК
онлайн букмейкъри

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *