Реал Мадрид – Барселона: прогноза „2“

Реал Мадрид се изправя срещу Барселона на стадион Сантиаго Бернабеу в неделя, 01 март от 22:00. Мачът е от двадесет и шестия кръг на испанската Ла Лига и ще бъде предаван директно по Филм Плюс. Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.

Реал Мадрид имаше много разочароващ предишен сезон, където не успя да спечели нищо. Белия балет отново губи контрол над ситуацията и в последните си пет двубоя във всички турнири има три загуби, едно равенство и една победа над слабия тим на Осасуна. Тима на Зидан е на 2-ро място с актив от 53 точки след двадесет и пет изиграни мача като изостава от сегашния си опононент с 2. Еден Азар отново е контузен, а звучния шамар, който им нанесе Манчестър Сити през седмицата на Бернабеу едва ли ще им бъде от полза.

Барселона нямат поражение в четири поредни двубоя. Тима е с три последователни успеха в Ла Лига и завърши наравно с Наполи в Италия, така че има предимството да играе пред собствена публика в реванша с гол на чужд терен. Засега нещата за каталунците са във възход и те са лидера в първенството като при успех сега почти сигурно ще си гарантират титлата за поредна година. Трудно успявт да запазят суха мрежа, но Меси отново има силен сезон и това може да се окаже огромната разлика в момента.

В Ел Класико нищо не е сигурно до последния съдийски сигнал, но гостите имат предимство в директните двубои през последните години. Очакваме резултатна среща с голове в двете врати и победа за Барселона, както и над 2.5 гола в двадесет и шестия кръг от испанската Ла Лига.

2. WinBet – 3,10
3. 1xBet – 3,13
Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

Онлайн букмейкъри:

онлайн букмейкъри


Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *