Лион – Ювентус: прогноза „2“

Лион се изправя срещу Ювентус на Стад дьо Люмиер в сряда, 26 февруари от 22:00. Това е първата от две срещи в 1/8-финалната фаза на Шампионска Лига и ще бъде предаванa дирекно по Ринг БГ.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.


Лион успя да победи Метц в последния кръг на Лига 1, но определено отбора има проблеми в момента. Хлапетата се намират в топ 4 през последните двадесет години, а сега са на 7-ма позиция с актив от 37 точки след двадесет и шест изиграни мача. Трудно успяха да стигнат до фазата на директните елиминации в ШЛ, а бяха в най-лесната група заедно с Бенфика и Зенит. Имат проблеми с контузени титулярни играчи, а Руди Гарсия се изправя пред най-силния опонент до този момент.

Ювентус не доминира, както го правеше през последните няколко сезона, но въпреки това са лидер в Серия А с актив от 60 точки. Само на 1 пред Лацио, но се намират в много добра форма. В група D доминираха и завършиха с пет победи, едно равенство и голова разлика 12:4. Далече от дома имат седем успеха в последните дванадесет двубоя във всички турнири, но повечето от тези срещи бяха с тимове от по-висока класа и в по-добра форма от сегашния им опонент.

Четири от последните пет сблъсъка са завършили с победа за Ювентус срещу Лион. Сега също са големия фаворит и всичко освен успех за тях би било изненада. Очакваме над 2.5 гола и победа за гостите в първата от две срещи в 1/8-финалната фаза на Шампионска Лига.

2. WinBet – 1,98
3. 1xBet – 2,10
Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

Онлайн букмейкъри:

онлайн букмейкъри

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *