Атлетико Мадрид – Виляреал: прогноза „под 2.5“

Атлетико Мадрид се изправя срещу Виляреал Мадрид на стадион Уанда Метрополитано в неделя, 23 февруари от 22:00. Мачът е от двадесет и петия кръг на испанската Ла Лига и ще бъде предаван директно по Филм Плюс. Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.

Атлетико Мадрид заема 5-то място с актив от 40 точки след двадесет и четири изиграни мача. Дюшекчиите имаха слаба серия в края на януари и началото на февруари, в която не успяха да спечелят двубой в пет поредни като загубиха четири от тях. След това обаче успяха да се върнат на победния път, а след забележителната победа над Ливърпул в Шампионска Лига ще бъдат по-уверени и мотивирани. Всички изброени сблъсъци са с завършили с под 2.5 гола, което едва ли е изненада с оглед на играта на тима на Диего Симеоне през последните години.

Виляреал заема 7-ма позиция с актив от 38 точки. Отбора на Франк Ескира се намира в отлична форма и се приближи до зоната, която дава право на участие в европейските турнири. Жълтата подводница няма проблеми с контузени титулярни играчи, а далече от дома са спечелили седем от последните си девет мача.
В последните шест двубоя межу тези два отбора има две победи за Атлетико, две победи за Виляреал и две равенства, но всички те са с под 2.5 гола. Очакваме нов нискорезултатен сблъсък и минимална победа за домакините, които най-вероятно няма да допуснат попадение в двадесет и петия кръг на испанската Ла Лига.

2. WinBet – 1,73
3. 1xBet – 1,77
Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

Онлайн букмейкъри:

онлайн букмейкъри

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *