Наполи – Торино: прогноза „1“

Наполи се изправя срещу Торино на стадион Сан Паоло в събота, 29 февруари от 21:45. Мачът е от двадесет и шестия кръг на италианската Серия А и ще бъде предаван директно по Макс Спорт 3.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.


Наполи постигна заслужено равенство  1:1 срещу Барселона в Шампионска Лига прз седмицата и запази шансовете си за продължаване напред в турнира. Дженаро Гатузо изпитва затруднения през последните месеци като старши треньор с представянето на тима му, което успяха да превъзмогнат и серията от три поредни успеха във всички турнири и последвалото равенство са показателни. Сега имат отлична възможност да затвърдят 6-то място в класирането и да прибавят три точки към актива си от 36 до този момент.


Торино заема 14-то място с актив от 27 точки след двадесет и четири изиграни мача. Биковете са далече от зоната на изпадащите, но ако продължават с трагичното си представяне нищо чудно да се борят за оцеляването си. Те са в серия от шест поредни загуби във всички турнири, някои от които разгромни – 7:0 и 4:0. Далече от дома са с отрицателна голова разлика и имат повече поражения, отколкото победи и равнства взети заедно.

Едно от най-ефективните нападения в Серия А срещу една от най-слабите защити. Освен това моментната форма и домакинското предимство са в полза на Наполи. Очакваме ново поражение за Торино и над 2.5 гола в двадесет и шестия кръг на италианската Серия А.

2. WinBet – 1,47
3. 1xBet – 1,51
Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

Онлайн букмейкъри:

онлайн букмейкъри

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *