Аталанта – Рома: прогноза: „1“

Аталанта се изправя срещу Рома на стадион Атлети Азури в събота, 15 февруари от 21:45. Мачът е от двадесет и четвъртия кръг на италианската Серия А и ще бъде предаван директно по Макс Спорт 3.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.

Аталанта заема 4-то място с актив от четиридесет и две точки след двадесет и три изиграни мача. Бергамаските са в серия от четири двубоя без поражение във всички турнири като са спечелили три от тях и са отбелязали цели 18 гола. Тима на Джан Пиеро Гасперини е добър домакин и е на втора позиция по отбелязани голове и няма проблеми с контузени и наказани играчи, така че ще може да рачита на най-доброто, с което разполага.

Рома е на 5-та позиция с актив от тридесет и девет точки. Вълците са в серия от четири поредни сблъсъка без победа във всички турнири като са загубили три от тях. Смяната на собствеността, проблемите с контузени играчи, колебливото представяне и ужасната игра в защита респективон водят и до слабите резултати, а именно две победи, едно равенство и пет загуби в последните осем мача във всички турнири.

Домакинското предимство и по-добрата моментна форма са достатъчни предпоставки за победа. Очакваме успех за Аталанта над Рома и над 2.5 гола в двубоя от двадесет и четвъртия кръг на италианската Серия А.

2. WinBet – 1,81
3. 1xBet – 1,86
Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

Онлайн букмейкъри:

онлайн букмейкъри





Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *