Лион – Амиен: прогноза „1/1“

Лион се изправя срещу Амиен на Олимпийския Стад дьо Люмиер в сряда, 05 февруари от 20:00. Мачът е от двадесет и третия кръг на френската Лига 1.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.

Лион заема 6-то място с актив от тридесет и две точки след двадесет и два изиграни мача. Хлапетата не са в най-добрата си форма, но все още са в борбата за евротурнирите и след като участваха в Шампионска Лига през тази кампания ще бъде голям удар за тях да не успеят изобщо да се класират. Руди Гарсия няма да може да разчита на Депай, но основния реализатор в лицето на Муса Дембеле е на линия и в добра форма. Тима ще иска да се завърне на победния път след претърпяното поражение от Ница като преди това бяха в серия от седем поредни успеха.

Амиен се намира в зоната на изпдащите и най-вероятно няма да успее да се измъкне. Отбора е с актив от деветнадесет точки на 18-та позиция и на пет точки от спасението. 
Далече от дома нямат победа в единадесет поредни мача и са загубили седем от тях и то пак поредни. Лука Елснер разполага с втората най-слаба защита и почти няма сблъсък, в който да не са допуснали гол.

Разликата в класите, моментната форма и домакинското предимство са в полза на Лион. Очакваме поредното поражение за Амиен и над 2.5 гола в двубоя от двадесет и третия кръг на френската Лига 1.

2. WinBet – 1,86
3. 1xBet – 1,90



Можете да следите резултати на живоТУК
Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *