Брайтън – Челси: прогноза „2“

Брайтън се изправя срещу Челси на стадион Фалмър в сряда, 01 януари от 14:30. Мачът е от двадесет и първия кръг на английската Висша Лига и ще бъде предаван директно по Диема Спорт 2.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.

Брайтън заема 14-то място с актив от двадесет и три точки след двадесет изиграни мача. Тима записа успех в последния кръг срещу Борнемут и тази разлика ги дели от зоната на изпадащите. Те все още са замесени в борбата за оцеляване и ще трябва значително да подобрят представянето си ако искат да постгинат целта си. 

Челси победиха Арсенал в последния си шампионатен двубой и по този начин запазиха преднината си пред Манчестър Юнайтед и 4-та позиция. Сините имат тридесет и пет точки и само четири преднина, така че ако искат да играят и догодина в Шампионска Лига, както през този сезон трябва да печелят поне лесните си мачове.
Тима на Лампард има седем победи в последните си десет сблъсъка далече от дома във всички турнири и като цяло са едни от най-силните гости в първенството.

Челси доминира в двубоите срещу Брайтън като е спечелил последните пет с комфортна преднина. Очакваме нов успех в тяхна полза и под 2.5 гола, както и Брайтън да не успее да се разпише в двадесет и първия кръг на английската Висша Лига.

2. WinBet – 2,01
3. 1xBet – 2,05


Можете да следите резултати на живоТУК
Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *