Уест Хем – Арсенал: прогноза „над 2.5“

Уест Хем се изправя срещу Арсенал на Лондон Стейдиъм в понеделник, 09 декември от 22:00. Мачът е от шестнадесетия кръг на английската Висша Лига.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.


Уест Хем заема 16-то място с актив от шестнадесет точки след петнадесет изиграни мача. Чуковете са само на точка над зоната на изпадащите и не защото не успяват да отбелязват голове, а защото в последните десет двубоя в първенството не са допуснали попадение само в един. Мануел Пелегрини има проблеми с контузени играчи в халфовата линия, но скорошния успех над Челси може и да промени нагласата в тима и да успеят да извоюват втора победа над гранд, който не се намира в най-добрата си форма.

Арсенал е на 10-та позиция с актив от деветнадесет точки. Артилеристите нямат успех в девет поредни сблъсъка във всички турнири и това коства поста на Унаи Емери, който бе заменен от Фреди Люнгберг. Те допускат много попадения, но и успяват да бележат заради топ класата на Обамеянг и Лаказет. В последните десет двубоя иамт средно по 3.9 гола на мач. Далече от дома формата им плачева и това е едно от нещата, на които шведа ще трябва да обърне сериозно внимание.
Коефициентите за над 2.5 гола са ниски, но това е съвсем разбираемо с оглед на статистиката и представянето им. Очакваме попадения в двете врати, както да не успеят да излъчат победител в сблъсъка от шестнадесетия кръг на английската Висша Лига.

2. WinBet – 1,48
3. 1xBet – 1,50
Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

Онлайн букмейкъри:

онлайн букмейкъри

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *