Лацио – Ювентус: прогноза „над 2.5“

Лацио се изправя срещу Ювентус на стадион Олимпико в събота, 07 декември от 21:45. Мачът е от петнадесетия кръг на италианската Серия А и ще бъде предаван директно по Макс Спорт 3.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.

Лацио заема 3-то място с актив от 30 точки след четиринадесет изиграни мача. Римските орли  са в серия от шест поредни успеха и са един от трите тима с най-много оувъри до този момент. Отбора на Симоне Индзаги няма проблеми с контузени играчи и ще иска да промени негативната поредница срещу този опонент пред собствена публика.

Ювентус е на непривичната за тях 2-ра позиция с актив от тридесет и шест точки. Това е добър знак за неутралните зрители, защото за първи път от доста време насам шампиона в Серия А не е ясен още преди зимната пауза. Тима е единствения в първенството без поражение, но това съвсем не означава, че не допускат поапдения в своята мрежа. Маурицио Сари вече успя да ги класира за директните елиминации в Шампионска Лига и сега въпреки проблемите с контузени играчи ще може да се фокусира и върху другата си цел.

И двата отбора се намират в отлична спортна форма. Лацио са се разписали в 100% от своите домакински мачове, а Ювентус са отбелязали поне по едно попадение в единадесет поредни мача. Очакваме над 2.5 гола и равенство в двубоя от петнадесетия кръг на италианската Серия А.

2. WinBet – 1,79
3. 1xBet – 1,83
Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

Онлайн букмейкъри:

онлайн букмейкъри





Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *