Уелс – Унгария: прогноза „1“

Уелс се изправя срещу Унгария на стадион Кардиф в едноименния град във вторник, 19 ноември от 21:45. Това е осмия мач от квалификационната фаза на Европейското първенство по футбол 2020. Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.

Уелс се намира на 3-то място с актив от 11 точки след седем изиграни мача. Драконите имат нужда от победа на всяка цена за да запазят шансовете си за класиране напред, а първото място вече е заето от Хърватия. Добрата новина за Райън Гигс е, че няма проблеми с контузени играчи и също така, че у дома играят много по-силно и нападателно. Пред собствена публика са с актив от две победи, едно равенство, нула загуби и голова разлика 4:2.
Унгария заема 2-ра позиция с точка повече от своя директен опонент. Тима на Марко Роси е добър домакин и трагичен гост. Далече от дома имат една победа, нула равенства и две загуби като са отбелязали три и са допуснали цели шест гола и по този показател са с най-слаба защита.
Борбата в група Е е много оспорвана като тези два национални отбора заедно със Словакия ще се борят за едно единствено място. Домакинското предимство и по-добрата моментна форма на Уелс им дават сериозно предимство и очкаваме да успеят да се възползват от него. Тоест Унгария да загуби и да има над 2.5 гола в осмия мач от квалификационната фаза на Европейското първенство по футбол 2020.
2. WinBet – 1,70
3. 1xBet – 1,73
Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

Онлайн букмейкъри:

онлайн букмейкъри



Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *