Славия Прага – Дортмунд: прогноза „2“

Славия Прага се изправя срещу Борусия Дортмунд на стадион Еден във сряда, 02 октомври от 19:55. Това е втората среща в груповата фаза на Шампионска Лига и ще бъде предаван директно по БТВ Екшън.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: ТУК

Славия Прага участва в най-елитния европейски турнир за пръв път от 12 години насам и ще даде всичко от себе си да продължи напред, въпреки че се намира в най-трудната група. Освен сегашния си съперник в група F са още тимовете на Интер и Барселона. Отбора вече измъкна равенство в гостуването си на Интер и сега всички са с по 1 точка. Тима се намира в невероятна форма и серия от 19 двубоя без поражение във всички турнири като пред собствена публика са почти безупречни.

Дортмунд от друга страна игра по-добре от Барселона и имаше повече положения, но в крайна сметка завършиха при нулево равенство. В немската Бундеслига са на 8-ма позиция и ще трябва да подобрят представянето си, но определено Шампионска Лига е на 1-во място през този сезон. Тима безспорно разполага с едно от най-силните нападения и не показва слабости далече от дома. Пако Алкасер няма да вземе участив в сблъсъка, но Люсиен Фавър разполага с достатъчно класни и мотивирани резерви.

Разликата в класите определено е в полза на Дормунд, но моментната форма и домакинското предимство са в полза на Славия Прага. Очакваме оспорван двубой и попадения в двете врати, като гостите все пак ще успеят да вземат трите точки във втората среща в груповата фаза на Шампионска Лига.

2. WinBet – 1,99
3. 1xBet – 1,97
1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *