Майорка – Атлетико Мадрид: прогноза „2“

Майорка се изправя срещу Атлетико Мадрид на стадион Иберостар в сряда, 25 септември от 20:00. Мачът е от шестия кръг на испанската Ла Лига и ще бъде предаван директно по Макс Спорт 2.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: ТУК

Майорка се намира над зоната на изпадащите с актив от 4 точки след пет изиграни мача. Отбора постигна една победа в първия кръг срещу най-слабия тим в Ла Лига и след това записа три загуби и едно незаслужено равенство. Тима тъкмо получи промоция от Лига 2, но едва ли ще успее да я запази с оглед на представянето им и разликата в класите с останалите клубове.

Атлетико Мадрид от друга страна започна отлично с три поредни победи като сега са с актив от 10 точки и голова разлика 5:4. Дюшекчиите записаха равенство срещу Ювентус при резултат 2:2 и след това ново реми със Селта 0:0. Сега тима на Диего Симеоне има добра възможност да се върне на победния път, а и няма сериозни проблеми с контузени. Далече от дома бяха в серия от шест победи преди последния си двубой, така че няма огромно значение, че ще гостуват.

Домакинството е единственото предимство на Майорка, но с оглед на формата и класите на двата тима няма да е достатъчно. Очакваме Атлетико Мадрид да вземе успеха и да има под 2.5 гола в двубоя от шестия кръг на испанската Ла Лига.

2. WinBet – 1,67
3. 1xBet – 1,70
1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *