Айнтрахт – Дортмунд: прогноза „2“

Айнтрахт Франкфурт се изправя срещу Борусия Дортмунд на стадион Комерцбанк в неделя от 19:00 Срещата е от петия кръг на немската Бундеслига и ще бъде предаван директно по Евроспорт 2.

Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: ТУК

Айнтрахт Франкфурт заема 9-то място с актив от 6 точки след четири изиграни мача. Орлите са в серия от две поредни загуби като последната дойде през седмицата в Лига Европа от Арсенал с класическото 3:0. Тима е добър домакин, но не се намира в най-добрата си форма и изпитват сериозни затруднения пред противниковата врата.

Борусия Дортмунд от друга страна разпоалга с по-силен отбор дори от миналия сезон. Тима е отбелязал най-много голове до този момент, а именно 13 в Бундеслигата. Черно-жълтите са на 3-та позиция с актив от 9 точки само на една зад лидерите. Записаха две победи съответно с 4:0 и 5:0, а в последния си двубой заслужено постигнаха равенство с Барселона в Шампионска Лига и дори имаха шанс да измъкант победата. Люсиен Фавър няма проблеми с контузени титулярни играчи и определено не играе по-слабо далече от дома.

Дортмунд е в по-добра форма, с по-голям потенциал и има сериозно предимство в директните сблъсъци. Очкаваме гостите да вземат трите точки срещу Айнтрахт Франкфурт и да има над 2.5 гола в срещата от петия кръг на немската Бундеслига.

2. WinBet – 1,74
3. 1xBet – 1,78
1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *