Наполи – Ливърпул: прогноза „под 2.5“

Наполи се изправя срещу Ливърпул на стадион Сан Паоло във вторник, 17 септември от 22:00. Това е първата среща в груповата фаза на Шампионска Лига и ще бъде предаван директно по Макс Спорт 3.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: ТУК

Наполи за поредна година запази ядрото на отбора си и също така привлече ветерана Фернандо Йоренте. Отбора воден от Карло Анчелоти има две победи в Серия А и едно поражение. Загубата е срещу настоящия шампион Юве в головия трилър завършил при резултат 4:3 като само злощастния автогол на Кулибали в продължението ги лиши от точката. Тима отпадна в групите миналата кампания и сегашния им опоенент имаше ключова роля затова, така че сега ще искат да се реваншират.

Ливърпул започва защитата на своя трофей с трудно гостуване. Червените се намират в отлична форма и в серия от пет победи в английската Висша лига като заслужено заемат 1-во място с голова разлика 15:4. Другите отбори в групата са Ред Бул Залцбург и Генк, така че едва ли ще имат проблеми да продължат напред, както през миналия сезон. Юрген Клоп няма проблеми с контузени титулярни играчи, но за сметка на това играе доста по-колебливо далече от дома.

Двата отбора бяха в една група и през миналия сезон в турнира и си размениха по една победа с минималното 1:0. Червените изпитват затруднения в гостуванията си и освен това нямаха точен удър в предишния сблъсък на Сан Паоло. Очакваме нов равностоен двубой и отново минимална победа за Наполи или равенство, както и под 2.5 гола в първата среща от група  Е на Шампионска Лига.

2. WinBet – 2,39
3. 1xBet – 2,46
1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *