Атлетико Мадрид – Ювентус: прогноза „1“

Атлетико Мадрид се изправя срещу Ювентус на стадион Сан Паоло във вторник, 17 септември от 22:00. Това е първата среща в груповата фаза на Шампионска Лига и ще бъде предаван директно по Ринг БГ.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: ТУК

Атлетико Мадрид понесе тежък удър през летния трансферен прозорец след като се раздели със звездата си Антоан Гризман. Дюшекчиите обаче се представят отлично и едва в последния кръг серията им от девет победи бе прекъсната. Тима на Диего Симеоне е безупречен пред собствена публика във всички турнири и ще се възползват от това си предимство като ще се надяват този път преднината им да е достатъчна.

Ювентус разполага с отличен състав, но още се адаптират към стила, който се опитва да наложи Маурицио Сари, а това изглежда не е лесна задача. Имат две победи с минимална разлика, едно равенство в Серия А и не блестят с добра игра като разбира се основната фигура в тима е Кристиано Роналдо. Тима има проблеми с контузени титулярни играчи в лицето на Киелини, Коста, Де Шильо и Пянич, а освен това далече от дома статистиката им не е впечатляваща. Записали са две победи, четири равенства и четири загуби в последните десет срещи във всички турнири.

В група D са още тимовете на Байер Леверкузен и Локомотив Москва, така че шансовете на Атлетико и Юве да излезнат от груповата фаза са големи и този двубой няма да е от решаващо значение. Очакваме победа за домакините и под 2.5 гола в сблъсъка от първия кръг на Шампионска Лига.

2. WinBet – 2,39
3. 1xBet – 2,43
1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *