Атлетик Билбао – Барселона: прогноза „2“

Атлетик Билбао се изправя срещу Барселона на стадион Сан Мамес в петък, 16 август от 21:45. Мачът е от първия кръг на испанската Ла Лига и ще бъде предаван директно по Филм Плюс.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: ТУК

Атлетик Билбао започна трагично миналия сезон, но след смяната на треньора Едуардо Берицо с Гайзка Гаритано успяха да се класрат на 8-ма позиция в края на кампанията. Тима играе много по-добре пред собствена публика и не е усещал вкуса на поражението в четиринадесет поредни двубоя във всички турнири. Лъвовете изиграха доста приятелски срещи като допуснаха попоадения във всички освен една и сега ще им бъде много трудбно да запазят мрежата си суха.

Барселона е настоящия шампион на Испания и то съвсем заслужено. Каталунците загубиха от Ливърпул и отпаднаха от Шампионска Лига, но определено това се случи заради подценяване. Въпреки това тима на Ернесто Валверде разполага с най-добрия футболист Лео Меси. Те показаха добра игра в предсезонната подготовка и привлякоха Гризман и Френки де Йонг, така че сега трябва да са дори по-силни.

Последните сблъсъци между двата отбора са с малко голове като Барселона има голяма преднина в постигнатите победи. Очакваме подобно развитие и под 2.5 гола в срещата, както и минимален успех за гостите срещу Атлетик Билбао в първия кръг на испанската Ла Лига.

2. WinBet – 1,71
3. 1xBet – 1,72
1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *