Парма – Интер: прогноза „2“

Парма се изправя срещу Интер на стадион Енио Тардини в едноименния град в събота, 09 февруари от 21:30. Мачът е от двадесет и третия кръг на италианската Серия А и ще бъде предаван директно по MAX sport 3.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Парма заема 12-та позиция в класирането с актив от 29 точки след двадесет и два изиграни мача. Отбора е далече от зоната на изпадащите и няма шанс за топ 6, така че на практика доиграва сезона. Те са в топ 5 на най-слабо представящите се домакински тимове и в момента са в серия от четири мача без победа, като имат и отрицателна голова разлика 11:13.

Интер също не са убедителни в последните кръгове и поста на Лучано Спалети като главен треньор е под въпрос. Нерадзурите са на 3-то място с актив от 40 точки като загубата пред собствена публика от Болоня, които се намират в зоната на изпадащите разкива проблемите им. Отбора има добра възможност да се върне на победния път и да спечели втори двубой през календарната 2019 година. Тима има проблеми в нападение, но в защита се конкурират с Ювентус и играят почти перфектно. Също така в гостуванията си имат най-много победи и положителна голова разлика.

Парма не се бори за нищо и може би равенството 3:3 с Ювентус е най-голямото им постижение през този сезон. Гостите от друга страна отчаяно се нуждаят от точки, а и разполагат с по-добри играчи. Очакваме победа за Интер и под 2.5 гола в сблъсъка от двадесет и третия кръг на италианската Серия А.

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *