Челси – Нюкасъл: прогноза „под 2.5“

Челси се изправя срещу Нюкасъл Юнайтед на стадион Стамфорд Бридж в събота, 12 януари от 19:30. Мачът е от двадесет и втория кръг на английската Висша Лига и ще бъде предаван директно по Диема Спорт 2.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Челси заема 4-то място с актив от 44 точки след двадесет и един изиграни мача. Сините не са убедителни през последния месец и сега ще им се наложи да се борят с Манчестър Юнайтед и Арсенал за местата дажащи право на участие в Шампионска Лига. Формата на Еден Азар спадна, а тима на Маурицио Сари зависи прекалено много от него. Добрата новина за отбора е, че много често успява да запази мрежата си суха като са втория най-добър отбор след Ливърпул по тази статистика.

Нюкасъл се намира на незавидното 15-то място с актив от 18 точки. Те се намират в слаба форма и със само две победи в последните си десет двубоя във всички турнири. Джордитата нямат успех над тим от топ 6 до този момент и едва ли сега ще променят тази статистика. Те са с второто най-слабо нападение и са отбелязали едва 15 гола.

Успеха на Челси е почти сигурен с оглед на голямата разлика в класите, домакинското предимство и също така доброто представяне в защита на сините и слабото представяне на свраките в нападение. Очакваме минимална победа на нула за домакините Нюкасъл и под 2.5 гола в сблъсъка от двадесет и втория кръг на английската Висша Лига.

1) Бетфеър:   1,80

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *