СПАЛ – Интер: прогноза „2“

СПАЛ се изправя срещу Интер на стадион Паоло Маца в град Ферара в неделя, 07 октомври от 21:30. Мачът е от осмия кръг на италианската Серия А.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

СПАЛ заема 14-та позиция с актив от 9 точки след седем изиграни мача. Отбора запази елитния си статут в първия си сезон в Серия А от доста време насам и започна този с поредица от три успеха. Момчетата на Леонардо Семпличи не успяха да запазят формата си и сега са в серия от три поредни загуби и както често се оказва втория сезон ще бъде дори по-труден от първия.

Интер заема 5-то място с актив от 13 точки. Отбора от друга страна започна колебливо, но сега момчетата на Лучано Спалети се намират в отлична форма и серия от пет победи във всички турнири. Те надиграха тимовете на Тотнъм, ПСВ, Сампдория и Фиорентина, така че определено не говорим за късмет. Нерадзурите нямат проблеми с контузии и ще разчитат на най-доброто, с което разполагат.

Моментната форма, както и класата на двата отбора е различна и е в полза на гостуващия тим. Очакваме Интер да победи и да вземе трите точки срещу СПАЛ и да има под 2.5 гола в този мач от осмия кръг на италианската Серия А.

1) Бетфеър:   1,63

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *