Холандия – Германия: прогноза „2“

Холандия и Германия се изправят един срещу друг на най-големия стадион в Холандия, а именно Амстердам Арена в едоименния град в събота от 21:45. Това е третата среща от груповата фаза на УЕФА Лига на нациите.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Холандия не успя да се класира на Световното в Русия 2018 и сега е в група 1 с отборите на Германия и Франция, които съотвенто са предишния и настоящия световен шампион. Лалетата имат една загуба до този момент в групата от Петлите с 2:1 и определено ще трябва да се борят за оставането си в Лига А, като са основния претендент за изпадане. Тима на Роналд Куман има добра статистика пред собствена публика в последните двубои, но това ще бъде най-силния им опонент.

Германия шокиращо отпадна още в груповата фаза на псоледното Световно първентсво след като спечели предишното съвсем заслужено. Йоахим Льов запази позицията си и сега ще трябва да покаже, че заслужава доверието, което му е гласувано. Бундестима завърши наравно 0:0 с Франция, като доминираше през по-голямата част от срещата и след това победи Перу в приятелски мач с 2:1.

Домакинството е единственото предимство на Холандия в този сблъсък, но едва ли ще бъде достатъчно. Германия има голямо предимство в директните двубои и се намриа в по-добра форма, затова очакваме победа и над 2.5 гола в третата среща от груповата фаза на УЕФА Лига на нациите.

1) Бетфеър:   2,05

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *