Полша – Италия: прогноза „под 2.5“

Полша и Италия се изправят един срещу друг на най-големия стадион Сласки в град Хожов в неделя от 21:45. Това е третата среща от груповата фаза на УЕФА Лига на нациите.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Полша е с актив от 1 точка след два изиграни двубоя в група 3 на Лига А. Бяло-червените са с загуба и равенство до този момент и заедно със сегашния си опонент ще се борят да запазят позицията си и да не се озоват в Лига Б. Отбора няма победа от четири мача пред собствена публика, като са записали три загуби и равенство. Основния им реализатор в лицето на Роберт Левандовски не се намира в добра форма и така изглежда и целия тим.

Италия също има 1 точка в актива си след два мача. Роберто Манчини призна, че изпадането в по-долна лига е нещо, което е подготвен да приеме. Скуадра Адзура записа равенство срещу Украйна и по този начин е в серия от пет двубоя без успех, като четири от тях са с под 2.5 гола. Тима има проблеми в нападение и трудно бележи голове, а единствената добра новина е, че в защита се представят доста по-успешно.

Разликата в класите не незабележима в момента, а срещата между двата тима преди месец завърши при резултат 1:1. Очакваме нов ниско резултатен сблъсък и равенство или минимална победа за Полша над Италия в третата среща от груповата фаза на УЕФА Лига на нациите.

1) Бетфеър:   1,63

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *