Манчестър Юнайтед – Нюкасъл: прогноза „1“

Манчестър Юнайтед се изправя срещу Нюкасъл на стадион Олд Трафорд в събота, 06 октомври от 19:30. Мачът е от осмия кръг на английската Висша Лига и ще бъде предаван директно по Диема Спорт 2.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Манчестър Юнайтед е в серия от четири мача без победа, като са записали две равенства и две загуби. Червените дяволи заемат 10-то място в английската Висша Лига с актив от 10 точки след седем изиграни мача. Тима на Жозе Моуриньо има най-слабия старт в първенството от 80-те години насам, отпаднаха от Карабао Къп, а равенството през седмицата срещу Валенсия на  Олд Трафорд бе поредното огромно разочарование за феновете.

Нюкасъл също се намира в много слаба форма и все още търси първия си успех във всички турнири. Свраките са с актив от едва две точки на 18-та позиция след седем мача и голова разлика 4:10. Момчетата на Рафаел Бенитес нямат победа в дванадесет поредни мача и с оглед на представянето им трудно могат да вземат дори точка далече от дома.

И двата отбора имат голяма нужда от точките, защото иначе може да се разделят с мениджърите си. Очакваме все пак Манчестър Юнайтед заради домакинското си предимство и заради по-големия си потенциал, който до този момент не показва да вземе победа над Нюкасъл в осмия кръг на английската Висша Лига.

1) Бетфеър:   1,47

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *