Франция – Германия: прогноза „1“

Франция и Германия се изправят един срещу друг на Стад дьо Франс в град Париж във вторник от 21:45. Това е четвъртия кръг от груповата фаза на УЕФА Лига на нациите и ще бъде предаван директно по БНТ 3.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Световния шампион Франция е лидер в Лига А, група 1 с актив от 4 точки след два изиграни мача. Петлите постигнаха равенство на Алианц Арена и надиграха Холандия с 2:1 пред собствена публика. Отбора е в серия от четиринадесет мача без поражение във всички турнири, като десет от тях са победи. В последната си приятелска среща замалко да допуснат изненадваща загуба след като падаха с 2:0 от Исландия, но успяха да изравнят и сега тима на Дидие Дешан ще се опитат да се върне на победния път.

Германия изпитва сериозни затруднения под ръководството на Йоахим Льов. Бундестима бе унизен от Лалетата с 3:0, като за пръв път не са успели да се разпишат в три поредни срещи в турнири. Те са с актив от едва 1 точка и голова разлика 0:3. Далече от дома са в серия от три поредни загуби и изглеждат, колкото и да е невероятно като отбора с най-голям шанс да изпадне от Лига А.

Два гранда, които обаче са с много различни позиции. Франция е в отлична форма и е домакин, а Германия постига отрицателни рекорди. Очакваме победа и над 2.5 гола в двубоя четвъртия кръг от груповата фаза на УЕФА Лига на нациите.

1) Бетфеър:   1,80

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *