Нюкасъл – Челси: прогноза „2“

Нюкасъл Юнайтед се изправя срещу Челси на стадион Сейнт Джеймсис Парк в неделя, 26 август от 19:30. Мачът е от третия кръг на английската Висша Лига и ще бъде предаван директно по Диема Спорт 2.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Нюкасъл оцеля през първия сезон след завръщането си в елита, но напрежението между собственика Майк Ашли и останата част от отбора нараства. Рафаел Бенитес не получи средства за да подсили тима си и дори футболистите получиха по-малки бонуси от обещаните. Свраките имат едва една точка след очаквана загуба от Тотнъм с 2:1, но равенството срещу Кардиф определно показва проблемите на Нюкасъл.

Челси е с актив от 6 точки след два изминали кръга. Сините показаха, че ще участват в борбата за титлата заради добрата си игра. Отбора победи Хъдърсфийлд в гостуване с 3:0 и надигра Арсенал пред собствена публика с 3:2. Маурицио Сари разполага с отлични футболисти на всички постове, а всички знаем какво успя да постигне с Наполи.

Моментната форма и разликата в класите са в полза на гостите. Очакваме Челси да доминира и да вземе трите точки срещу Нюкасъл Юнайтед в третия кръг на английската Висша Лига.

1) Бетфеър:   1,70

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *