Уругвай – Франция: прогноза „2“

Уругвай и Франция ще премерят сили на стадион Нижни Новгород в едноименния град в петък от 17:00. Това е първата четвъртфинална среща на Световното първенство в Русия 2018 и ще бъде предавана директно по БНТ 1 HD.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Уругвай достигна до тази фаза на турнира с актив само от победи. Ла Селесте завършиха на 1-ва позиция в група А с актив от 9 точки, като отбелязаха 5 гола и запазиха мрежата си суха. На осминафинал отстраниха европейския шампион Португалия с 2:1 с две попадения на Едисон Кавани. Именно нападателят на ПСЖ се контузи в последния двубой и участието му сега е под въпрос, като най-вероятно Луис Суарес ще има нов партньор в нападение. Тима е в добра форма, но определено и късмета е на тяхна страна, а в този мач ще имат огромна нужда и от двете.

Франция също е непобедена до този момент. Отбора с лекота спечели 1-во място в групата, а в осминафиналите надиграха Аржентина в голов трилър завършил 4:3. Отбора е един от основните претенденти за титлата и то съвсем заслужено с добрата игра на футболисти като Килиан Мбапе, Антоан Гризман, Блез Матюиди и Пол Погба.

И двата отбора имат своите шансове в един от най-интересните четвъртфинали на Световното първенство в Русия 2018, а и повечето сблъсъци през годините са завършили с равен резултат и под 2.5 гола. Очакваме този път Франция да надиграе и победи Уругвай в една нискорезултатна среща.

1) Бетфеър:   2,00

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *